Dé Rockabilly-act van het moment. Drie zoetgevooisde zangeressen in pin-upstijl en hun gevetkuifde, waanzinnige band steken de muziek van tegenwoordig in dat oude 50’s-jasje om roemruchte tijden te doen herleven. En dit alles met een ‘top-quality’ power-bigband met swinging’ saxophones, roaring trombones en screamy trumpets!.

 

de Legendarische band van Herman Brood weer live op het podium! De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu herleeft die glorie hier op Winter PopOss

bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’!

covers with SOUL, vijf topmuzikanten waaronder leadzanger David Dam, bekend om zijn TV optreden bij “The Voice”, waarbij hij alle coaches op de dansvloer kreeg.

Aanvang: 14.30 - 15.15

Pop band met Country/Folk invloeden. Bestaande uit eigen repertoire. Met invloeden van onder andere Ilse deLange en K's Choice.

 

Alternative Rock met de Osse zangeres Loïs Nicolaas Ponder

Video

Liptease

Dany Lademacher's Wild Romance

Slash 'N Roses

Soul Solution

Lucy Paul

Lois & The dirty heroes